Leena Juhala

Hyvinvointiohjaus

Hyvinvointiohjaus sisältää käytännön ohjeet ja vinkit monipuoliseen ja tasapainoiseen ravitsemukseen. Saat ohjeita ja  vinkkejä nesteytykseen, liikuntaan ja lepoon. Ateriasuunnitelma ja -rytmi antavat sinulle helpon perustan tämän kaiken toteutukseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.  Ohjelmissa saat nauttia pikkuisen myös Mielen Kuntosalin “treenistä” eli rentoutumishetken.   

Palveluni on käytettävissäsi sekä yksilöohjauksena että ryhmissä.  

Hyvinvointiohjelmassa voit halutessasi kokeilla, miten Herbalife Nutrition- ravintotuotteet voivat auttaa juuri sinun arkeasi (esim aamu – tai iltapalana).  

Suosittelen omasta 14 vuoden kokemuksesta, miten Herablife on helppo, nopea, edullinen ja hyvänmakuinen saada tukea ja vahvistusta hyviin valintoihin.

Voit tutustua tuotteisiin ja Herbalife Nutrition filosofiaan http://www.herbalife.fi  tai  esitteeseen http://www.herbalifeproductbrochure.com/fi

Hyvinvointiohjaus sopii sinulle, jos haluat ainakin yhden seuraavista:

Hyvinvoinnin peruselementit ovat:

Monipuolinen, tasapainoinen ravitsemus ja hyvä nesteytys
Oma paino ja mitat sekä niiden ylläpito
Sopiva liikuntamuoto ja -määrä
Hyvä uni
Virkeys ja hyvä mieli

FIT Marathon

Voit toteuttaa omaa hyvinvointiohjelmaasi joko yksilöllisessä ohjauksessa tai joukkueen jäsenenä. Leikkimielinen joukkuepeli on nimeltään FIT Marathon ja se koostuu 10 päivän kierroksista. Voit olla mukana niin kauan ja niillä kierroksilla kuin haluat; kierroksista muodostuu sinun oma FIT Marathonisi.

10 päivän kierroksilla:

Varaa aika hyvinvointiarvioon ja -keskusteluun. Saat heti yksilöllisen ateriasuunnitelman, ateriarytmivinkit ja muita suosituksia alkuun. Varaa tähän aikaa 30-45 minuuttia.  Päätät sitten osallistutko ohjelmaan

Kuuntele lyhyt info FIT Marathonista ja 10 päivän kierroksista: