Leena Juhala

Palvelut

Hyvinvointiohjaus

Hyvinvointiohjauksessa saat henkilökohtaiset suositukset aterioiden koostamiseen sekä ateriarytmiin. Tuen ja seuraan matkaasi yhdessä sovittavalla ja sinulle sopivalla tavalla.
Halutessasi voit tukea ravitsemustasi terveellisillä Herbalife-aterioilla ja tukituotteilla 1-2 kertaa päivässä Opit tekemään ja toteuttamaan hyviä ruokavalintoja, Huomaat hyvän olon ja ilon kasvavan sekä löydät keinot hallita painoasi ja mittojasi

Stressin hallinta on iso apu mielelle ja keholle

Jos et löydä motivaatiota tai innostusta oman olosi kohentamiseen, saat apua stressin hallinnasta Vapaudut sisäisistä jumeista, joita on pesiytynyt mieleesi ja yllätys - yllätys myös kehoosi Opi helppo itsehoito vaikka päivittäiseen jännityksen lievitykseen Kun stressiä aiheuttavat erilaiset jännittävät, ahdistavat sekä rajoittavat ajatukset hälvenevät, saa positiivisuus tilaa ja innostut hyvästä olosta.

Lenkkikaveri-illat

Lenkki-iltoja yhdessa viikoittain
Henkilökohtaiseen hyvinvointiohjelmaankin sisällytetään ja suunnitellaan asiakkaan kanssa myös tietty määrä liikuntaa. Tässä yksi tapa tehdä sitä.
Julkaisen Facebook- ja Instagram-sivuillani silloin tällöin liikuntajuttuja kannustukseksi jokaiselle itselle mieluisaan liikuntaan.