Leena Juhala

Vuonna 2008 koitti totuuden hetki, jolloin oli pakko tunnustaa, että hyvinvointini oli vaarassa. Olin väsynyt ja huonovointinen projektipäällikkö-insinööri-suorittaja eikä olo parantunut monista muutosyrityksistä huolimatta. Kalpeanharmaa keski-ikäisyys ei ollut houkutteleva ajatus, kun kaiken kukkuraksi kokonaisuuteen liittyi jatkuva painonnousukin. Jaksoin käydä töissä ja pakolliset kotityöt, mutta enpä juuri muuta. Ilo ja innostus liikunnasta sekä harrastuksista oli hautautunut arjen pärjäämiseen. Kevensin kyllä ruokavaliota niin paljon, että painon nousu loppui, mutta muilta osin olon kohentaminen ei onnistunut. Luulin syöväni terveellisesti, mutta niin asia ei ollutkaan.

Apua etsiessä ja kysellessä tapasin myös tulevan (ja nykyisenkin) hyvinvointiohjaajani ja kuulin miten hän oli saanut vastaavassa tilanteessa avun Herbalife Nutrition ravintotuotteista. Kokeilupäätös oli helppo tehdä ja jo muutamassa viikossa tunsin eron entiseen. Olo keventyi ja helpottui sekä fyysisesti että henkisesti. Vatsan toiminta parani, ylimääräiset kilot ja sentit vähenivät mukavaa tahtia ja toisaalta jaksaminen lisääntyi samaa vauhtia. Liikuntakin alkoi taas tuntua mukavalle ja jopa houkuttelevalle monen vuoden jälkeen. Nukkuminenkin oli sen jälkeen selvästi parempaa.

Olin löytänyt juuri sitä apua, jota kaipasinkin. Nyt olen yli 10 vuotta noudattanut silloin opittua ravinto-ohjelmaa, olo pysyy virkeänä, jaksan harrastaa liikuntaa mukavalla tavalla ja painon hallinta on helppoa.  

Hyvinvoinnin kohenemisen kanssa samaan aikaan on työnkuvanikin muuttunut. Olen nykyisin yrittäjä ja osana sitä myös hyvinvointiohjaaja sekä valmentaja. Ihan ensimmäisistä muutoksistani lähtien olen suositellut Herablife Nutrition – tuotteita muillekin ja auttanut monen monia saamaan muutoksia omissa tilanteissaan.

Hyvinvointityön ja opiskelun myötä on sekä motivaation löytäminen että stressin hallinta nousseet esille. On käynyt hyvin selväksi, että mm stressi ja stressihormonit sekä kehoon pesiytyneet jännitykset voivat olla tehokkaita muutoksen esteitä.  EFT-opintojen myötä voin nyt ilokseni auttaa sinua näissäkin haasteissa.